Cautare

473 de rezultate pentru "mihaela drafta" (3.30 secunde)
Vasile Calofir - actor, Cornel Ilie - fondator, compozitor, textier, solist VUNK, Anca Ghinea â€" Creative & Communication Director Intuitext-Softwin, Mihaela Tatu - trainer acreditat ANC, Miercuri:
Presedinte de juriu a fost frumoasa actrita de la Hollywood Florina Kendrick, vicepresedinti, marele comentator sportiv Cristian Topescu si actorul Daniel Ganea, de la Hollywood, iar realizator, coordpnator si initiator de program, profesor Mihaela Șerban.
Cine este sotia lui Sorin Grindeanu - cum arata si cu ce se ocupa (Anca ANDREI) Noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu este casatorit de 13 ani cu Mihaela, cu care are 2 copii. ... Mihaela Grindeanu s-a nascut in Timisoara, unde pare ca a locuit intreaga viata.
Romanii, tot mai alergici Un copil din cinci sufera de diferite forme de astm, cel putin 20% dintre copii fac dermatite sau alte boli de piele, iar cresterea bolilor alergenice din Romania este de-a dreptul alarmanta, arata Mihaela Dumitrescu, Business Concepts Manager la Sensiblu.
Psihologul Mihaela Zivari spune ca sunt adictii chimice (alcool, droguri, tutun, sedative, somnifere) si adictii psihice, din care fac parte jocurile patologice. ... Psihologul Mihaela Zivari spune ca primul pas spre desprinderea de aceasta obsesie este recunoasterea motivatiilor, de ce persoana respectiva a ajuns in aceasta situatie.
"Iubito, eram pe DN1 in drum spre Mihaela cand am avut explozie la cauciucul stanga-fata.Masina a derapat si s-a rostogolit. ... "Cine naiba e Mihaela?" • Anunt la matrimoniale:
"Cafeaua creste capacitatea de memorare si concentrare, imbunatateste performantele fizice si rezistenta la efort, creste tonusul organismului si ne face mai 'destepti'", a dezvaluit Mihaela Bilic. ... Mihaela Bilic.
Mihaela Bilic ne spune Povestea porcului Pentru ca suntem in perioada Craciunului si a Anului Nou si pentru ca sunt nutritionista, simt nevoia sa aduc in atentia voastra un bun prieten al omului:
Mihaela Radulescu. Loredana Latis: "Academia de Coaching salveaza vieti si schimba oamenii in bine" Coaching-ul inseamna descoperire, un moment in care fiecare persoana poate incepe sa se autocorecteze invatand cum sa-si schimbe propriul comportament si sa devina autoproductiv prin crearea propriilor sale intrebari si raspunsuri:
Mihaela Leventer, medic prima dermatolog, avertizeaza ca 90% dintre cancerele de piele sunt provocate de expunerea la soare, fara protectie.
Nutritionistul Mihaela Bilic va sfatuieste sa puneti la socoteala si fructele atunci cand vreti sa slabiti si sa nu exagerati cu cantitatea consumata.
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
Paul Mitu (pilotul salvator), Mihaela Lulea (campioana la caiac-canoe sfasiata de urs), Tudorel Mihailescu (portarul de fotbal fara o mana), Toma Pradatu (fost Secretar General al F.R.
Mihaela BALGRADEAN; ... Polliana Mihaela LERU, Prof. Dr. Mihai LUCAN, Sef Lucr. Dr. Olivera LUPESCU; Conf. Dr. Mircea MANUC; Prof. Dr.
Mihaela Draghici, director de PR la Romaqua Group Borsec si Mihaela Bachmann, director de marketing la Elcomex Agro Industrial. Se va vorbi despre:
Mihaela Balgradean, sefa sectiei Pediatrie din cadrul Spitalului MS Curie. Toata lumea cauta sursa, cauza, dar, acum pentru noi este foarte clar:
D-na Mihaela Bachmann, marketing manager la Elcomex Agroindustrial, a explicat ca proprietatile nutritive ale laptelui de capra sunt superioare celui de vaca.
Septogal a fost cel mai cautat produs la Nutraceutica, iar Nutradosele au prezentat si ele interes, ne-a spus Mihaela Deliu, reprzentant Ro-Pharma.
In strainatate, comportamentul pacientilor este indreptat mai intai catre tratamente si abia apoi, in cazul in care acestea nu pot da rezultate, catre operatii”, a declarat managerul general al Bio Ortoclinic, Mihaela Proicea.
Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, Doctor in Stiinte Medicale, au fost utile pentru viitoarele mame. ... Mihaela Leventer, medic primar dermatolog.
google-analytics.com